CQ radioamatører

Velkommen til LA6GIA’s internettsiden.  Her kan du skrive innlegg med radioamatør stoff.

 

CIMG2215   CIMG2212   imagesCABG4PSB

                                                                      Radiokommunikasjon over hele verden

Ett svar til "CQ radioamatører"

 1. Sarpsborg Radioamatører

  LA5B har ligger QRT i en god periode men nå har noen tatt initiativ og dratt i gang denne gruppa igjen. I slutten av 2016 samlet det seg 7 stk i EPA Aktivitetshuset i Sarpsborg. Intensjonen var å se hvordan interessen for LA5B var. Møtet var veldig postitivt og det ble dannet ett styre på 5 personer. Og innen utgangen av 2016 så var LA5B reg. i Brønnøysund.

  Vi er jo veldig i startfasen ( les Jan 2017 ) og mangler egentlig alt av utstyr, og eget lokale for dropp-inn og møter. Men vi har intensjon om å klare og få til dette så fort som mulig.

  Gruppens formål er å arbeide for amatørradioens fremme, dyktiggjøre medlemmene som radioamatører, ivaretaking av medlemmenes interesser i radioamatørsaker, ved kursvirksomhet å hjelpe andre i distriktet til å bli lisensierte radioamatører og å forberede gruppens medlemmer til å delta i nødsamband dersom slikt behov skulle oppstå.

  Ønsker du å bidra eller støtte opp om vår gruppe så meld dere gjerne inn. Du finner mer informasjon om medlemskap under » http://www.la5b.no » .

  Hva skjer !!

  6.April.2017

  Formann i LA5B – Hernan Serrano har vært i kontakt med LA8W om en mulig presentasjon av DX stasjonen og hva de driver med . Han har nå fått til en avtale med LA8W som ønsker å fortelle hva de driver med og samtidig ett besøk til DX stasjonen samtidig. Dette vil foregå hos dem i Rakkestad den 6. April 2017 . Kl. 18.00

Legg igjen en kommentar

Du må være innlogget for å kunne kommentere.